UNICEF

Verden forandrer seg stadig, svært få ting står imot tidens tann og forblir det samme. Men noen saker forandrer seg ikke med det første som f.eks. solen eller UNICEF. Like sikkert som solen står opp i vest og går ned i øst vil UNICEF alltid gjøre sitt ytterste for å hjelpe barn. Man vet hva UNICEF står for, hva de har gjort og hva deres visjon er.

«Helt siden UNICEF ble startet, i 1946, så har de hjulpet flere millioner barn verden rundt med mat, klær, tak over hodet og alt annet mellom himmel og jord som har vært nødvendig. De gir håp der håp ikke finnes og lyser opp selv verdens mørkeste hjørner. Det er en fantastisk organisasjon og vi på Euroflorist er meget stolte over å kunne tilby våre kunder å kjøpe en UNICEF-julebukett.

UNICEFbilde

RBK legenden Nils Arne Eggen sa en gang; «There is hope in a hanging snore», og det er presis det jeg føler når jeg hører UNICEF, så lenge de finnes, finnes det håp. Når du sender en UNICEF-julebukett er det ikke bare mottageren som får en vakker bukett levert på døren med din personlige hilsen. Det er nemlig sånn at du da også sender 20 skrivebøker og 150 blyanter til barn som behøver det. Ved levering vil mottageren få et gavebevis som bekrefter den fine og omtenksomme gaven. Det er svært få ting i livet som er bedre enn å glede eller hjelpe noen. Med en UNICEF-bukett gjør du begge deler og bedre enn det blir det ikke. Så enkelt, så vanskelig.

Written By
More from Kim

Tulipaner: En flørt med farger

Mens vi lengter til våren – kan du allerede nå gi noen...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *