Sosiale medier eller blomster?

socmed-img
Verden utvikler seg stadig raskere og raskere – akkurat som våre liv. For dagens travle mennesker er sosiale medier en enkel måte å holde kontakt med venner, bekjente, kollegaer og familie. Vi tekster, tweeter, Skyper, skriver innlegg på Facebook, laster opp på Instagram og snap-chat og sender e-post i stedet for å ringe eller besøke.

Vi forteller verden om stort og smått, ​​og får også innsikt i andre menneskers liv, mennesker vi ellers ville ha mistet kontakten med. Det er en enkel måte å holde kontakt med gamle venner og også holde de nære relasjonene vedlikeholdt samtidig. På den ene siden er vi mye mer sosiale enn tidligere, men på den annen side mindre sosiale enn noen gang før.

Det er superenkelt å sende noen en melding via en av kanalene du er knyttet til, og ofte fungerer det fint. Men kanskje du noen ganger vil si noe som ikke er så lett å uttrykke med ord på Facebook eller med et bilde på Instagram. Når det kommer til de viktige ting i det virkelige liv utenfor skjermen, store følelser, både positive og negative, da er de sosiale kanaler kanskje ikke riktig forum. Dette er stunder i livet hvor vi i stedet tar telefonen og ringer eller avtaler et møte. Det er i disse øyeblikkene det er behov for tid. Tid, som i vår verden har blitt noe av det mest dyrebare vi har, og dermed en av de fineste tingene du kan gi en annen person.

Euroflorist hjelper også når sosiale medier er ikke nok. Når du velger å bestille blomster på nett gjennom oss, så velger du aktivt å ikke sende en melding gjennom en sosial kanal, men i stedet sende en gave, en vakker blomstergave som formidler kjærlighet og varme og som viser at mottakeren er i dine tanker.

Vi vet av erfaring at det å få blomster på en dørstokk er nesten alltid en fantastisk opplevelse for mottakeren. Det er ikke bare den flotte gaven som gjør andre glad, men mer det faktum at det er en annen person som tenker på deg og ønsker deg det beste. At avsenderen har tatt seg tid til å velge akkurat den blomsten og skrevet en personlig melding betyr mye. Å sende blomster er en vakker og meningsfull gest likegyldig om anledingen er en bursdag, et jubileum, for å ønske en rask god bedring eller bare fordi.

Written By
More from Euroflorist

Blomster i en vannmelon – enkelt og greit

Herlige, sommerlige blomsterdekorasjoner kan man vel aldri få nok av? Iløpet av sommeren når...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *