Sende blomster – bare fordi

Behøver man egentlig en spesiell anledning for å sende en herlig blanding av nelliker, germini og alstromeria? Kan man ikke bare sende en vakker bukett med krysantemum, roser og gerbera bare fordi man vil? Bare for å vise hvor mye du bryr deg? Kan man ikke bare sende en frisk og herlig vårbukett for å få dagen til å skinne ekstra for noen du er glad i? Jo, det kan man, bare fordi.

Vi er så stresset i vår hverdag at man føler at vi glemmer hverandre av og til og derfor har vi skapt dager som Morsdag og Farsdag for å påminne oss. I ærlighetens navn så er dette «bra» dager å feire, men på den andre siden av skalaen har man tullete, men herlige dager som f.eks. Verdens latter dag (6.mai), Den internasjonale familiedagen (15.mai) eller Den internasjonale teddybjørndagen (27.oktober).

Alstroemeria - purple

Er det ikke bare å sende en tøff og kul bukett strelitzia til noen i familien selv om det ikke er den internasjonale familiedagen? Må man vente til Morsdag får å sende en bukett enestående roser til din mor for å vise din kjærlighet og spre litt glede i hverdagen?

Like kult og trivelig som det er for mottageren å motta en herlig bukett er det faktisk å sende også. Euroflorist’s florister finnes over hele Norge og hjelper deg mer enn gjerne.

Er du usikker på hva slags bukett du skal sende din bedre halvdel? Hvorfor ikke velge buketten Dekoratørsen valg – Til henne og la vår florist utføre sin magi som garantert vil få din kjære til å lyse opp som solen.

Med andre ord, man behøver ikke spesiell grunn til å glede noen. Det holder med bare fordi.

Written By
More from Kim

Nelliker

Nelliker får ofte stempelet som gammeldags eller som en begravningsblomst. Det er...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *