Og jula varer helt til påske…

orchidee paques
I forrige innlegg skrev vi om julen, og hvordan vi som jobber i blomsterbransjen av og til lever litt opp-ned i bakvendtland.
Påsken er ikke noe unntak, den blir også planlagt og påskestjernene blir fotografert til kolleksjonen for påske 2015. Og i og med at julen varer helt til påske (sagt med glimt i øyet)… så tenker jeg det passer å gi dere noen påsketips allerede nå. Siden vi på Euroflorist sitter med en herlig påskestemning i August, er det best å skrive ned ideene mens de florerer.  

Du har kanskje lagt merke til at det har blitt med og mer mote med lyse farger i alle sesonger nå: klær, hjem dekorasjon, møbler. ..  Knallrød, kongeblå, gressgrønn, lysegul og hvitt er farger som går igjen. Påsken er såklart ikke noe unntak! Denne dekorasjonen er en lys, moterik dekorasjon, perfekt til påsken.
Sammen med våre blomsterbutikker, er vi glade for å kunne presentere denne dekorasjonen full av energi:

• En rund og dyp beholder
• Oasis som du må skjære til den runde formen
• Gule cymbidiums
• Gule og grønne Santinis
• Tanacetum
• En gul rose

Begynn med å ha Oasisen i vann, slik at den suger til seg så mye den kan. Deretter kan du klippe den i den formen du trenger.
Snitt orkideene, men sørg for å ha nok stilk igjen til at du kan stikke dem ned i oasisen. Deretter setter du alle andre blomster rundt i lag som en trakt. Plasser en gul rose i midten for en fantastisk luksuriøs iøynefallende effekt.
Og husk at det er bare fantasien som setter grenser. Ønsker du å dekorere den videre kan du spinne videre på dine egne ideer. Legge til noen hvite fjær, dekorasjons egg eller annet spennende. Den er perfekt som en personlig gave til noen du vil glede. Har du ikke mulighet til å levere din påskegave selv kan du alltid bestille blomster i vår nettbutikk. Ta også en titt på den nye kolleksjonen med påskeblomster, så kanskje du også her kan hente litt inspirasjon til din egen dekorasjon!

Written By
More from Euroflorist

Blomster og lys i mørket

Når vi nå går inn i en mørkere årstid er det de...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *