Nelliker – en oversett blomst?

BOU13_61M_a

Nelliker blir ofte sett på som gammeldags eller at nelliker er begravelseblomster. Det er synd, fordi det er en utrolig vakker og slitesterk blomst som kommer i mange varianter, og kan brukes til mange ting. Blomsten passer svært godt i både blandede buketter og buketter laget utelukkende av nelliker. Du kan lage vakre dekorasjoner med dem, og lett få dem til å passe inn i nesten alle miljøer. Det finnes to hovedtyper av nellik. De stor hodete nellikene faller vanligvis inn under Dianthus caryophyllus gruppe, og så er det flere andre varianter som ofte blir kalt Elegance rosa.

Nelliker er som sagt langvarig. Hvis du passer godt på den, kan den stå vakkert og stolt i flere uker. Du snitter stilkene diagonalt med lange kutt. Vannet skal være lunkent, og du kan dra nytte av å legge til litt næring både første gang du setter dem i vann, og når du bytter vannet. Nelliker bør ikke være i direkte sollys eller trekk, og de ​​bør også ideelt sett stå i god avstand fra frukt.

Nelliker kan nytes nesten hele året, og de passer alltid godt som en blomsterhilsen for nesten enhver anledning. Se vårt utvalg av nelliker på vår hjemmeside og bestille en blomsterlevering. Du kan bestille en blomsterlevering til Oslo, Bergen, tettsteder, ja til nesten over hele verden!

Written By
More from Euroflorist

Wabi-sabi

Har du noen gang hørt om Wabi-sabi? Wabi-sabi er opprinnelig en japansk...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *