Late sommerdager med peoner

Inspirational380x210_115

JA vi elsker peoner! Det er vanskelig å la være, jeg kan nemlig ikke komme på en annen blomst som har så mye. Den har en duft av en annen verden, står bra alene men også blandet – og så er det så mye blomst i den. Massiv og lekker er det den perfekte gaven til deg selv og alle andre. Det er en romantisk men beskjeden blomst av en annen verden, og den finnes såklart i alle farger.

De 3 vanligste peonvariantene er:

– Trådpeon, kan gjenkjennes på sitt flikete bladverk
– Bondepeon, blir ca 40-80 cm høy og blomster på sitt vakreste i mai og juni
– Silkepeon, den absolutt vanligste og kanskje vakreste peonvarianten, blir vanligvis 60-100 cm høy

BOU13_29M_a

Om du har en bukett peoner så har du et fint utgangspunkt i å pynte hjemme. Men om du vil spre gleden i hele hjemmet uten å kjøpe for mange buketter, så finnes det enkle, vakre løsninger. Har du gamle glassflasker, være vin eller vannflasker hjemme er disse perfekte til å sette en og en peon i. Ønsker du et mer retro design kan du ta en stålsvamp og skrape på etiketten. Plasser flaskene rundtom i hjemmet så ser du peoner hvor enn du går.

Synes du at du fortjener litt blomster hjemme i dag kan du plukke opp en nydelig peonbukett hos våre florister, eller om du synes at noen rundt deg fortjener en vakker bukett kan du såklart alltid sende blomster i vår nettbutikk.

Written By
More from Euroflorist

Heftige ranunkler

Hvem elsker ikke ranunkler? Det er en nydelig blomst som gir en...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *