Late sommerdager med peoner

Inspirational380x210_115

JA vi elsker peoner! Det er vanskelig å la være, jeg kan nemlig ikke komme på en annen blomst som har så mye. Den har en duft av en annen verden, står bra alene men også blandet – og så er det så mye blomst i den. Massiv og lekker er det den perfekte gaven til deg selv og alle andre. Det er en romantisk men beskjeden blomst av en annen verden, og den finnes såklart i alle farger.

De 3 vanligste peonvariantene er:

– Trådpeon, kan gjenkjennes på sitt flikete bladverk
– Bondepeon, blir ca 40-80 cm høy og blomster på sitt vakreste i mai og juni
– Silkepeon, den absolutt vanligste og kanskje vakreste peonvarianten, blir vanligvis 60-100 cm høy

BOU13_29M_a

Om du har en bukett peoner så har du et fint utgangspunkt i å pynte hjemme. Men om du vil spre gleden i hele hjemmet uten å kjøpe for mange buketter, så finnes det enkle, vakre løsninger. Har du gamle glassflasker, være vin eller vannflasker hjemme er disse perfekte til å sette en og en peon i. Ønsker du et mer retro design kan du ta en stålsvamp og skrape på etiketten. Plasser flaskene rundtom i hjemmet så ser du peoner hvor enn du går.

Synes du at du fortjener litt blomster hjemme i dag kan du plukke opp en nydelig peonbukett hos våre florister, eller om du synes at noen rundt deg fortjener en vakker bukett kan du såklart alltid sende blomster i vår nettbutikk.

Written By
More from Euroflorist

Herlige brudebuketter og gaver til brudeparet

Det er høysesong for bryllup, og den store kjærligheten for sommerblomster får...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *