Kunsten å velge brudebukett

brudbukett2

Våren og sommeren er ikke langt borte nå. Og med vår og sommer kommer såklart bryllup!
For et par uker siden satte årets bryllupssesong offisielt i gang med den første bryllupsmessen.

For de som allerede har bestemt datoen, er det masse å henge fingrene i. Alt skal planlegges, arrangeres og organiseres. Kostymer, invitasjoner, lokale, underholdning og mye mer. Og så blomster såklart.

Det å velge brudebukett er vanligvis en av beste tingene å velge når man skal være brud. Men det kan også være vanskelig, fordi det er uendelig mange muligheter og variasjoner. Som brud ønsker man at buketten skal føles personlig på flere måter… inneholde favorittblomstene, i favoritt fargen eller fargene og stå i stil med resten av bryllupet. Her er noen tips om hva du bør vurdere når det kommer til blomster til bryllupet:

1.Kontakt en florist ganske tidlig. Deretter kan du begynne å diskutere hvilke blomster som er best, avhengig av hva som er i sesong på tidspunktet for bryllupet. Be en blomsterbutikk om å vise eksempler på tidligere brudebuketter bundet opp i butikken, det gir et veldig godt grunnlag både for å bestemme hvilke blomster og hvilken bindestil du vil ha.

2.Brudebuketten bør matche stilen på brudekjolen, slik at det gir et ensartet utseende. Når du besøker din blomsterbutikk, kan du gjerne ta med deg et bilde av kjolen slik at det vil være lettere for blomsterbutikken å gi råd.

3.Farge og form bør også bestemmes basert på stilen. Men tenk også på å velge form for bruden. En bruden kortere er det ofte meget vakkert med en medium stor bukett, tett og rundformet. En lengre brud kan gå for en større eller dråpeformet bukett.

4.Om du ønsker å være på den absolutt sikre side, kan du også spørre blomsterbutikken om å lage et eksempel på buketten til deg, slik at du ser i god til hvordan buketten vil se ut i virkeligheten.

Roser, cala, liljer og orkideer er blant de mest populære blomstene i brudebuketter. De kan kombineres i det uendelige, og er også tilgjengelig året rundt. De vanligste formene for brudebuketter er runde og dråpeformede, men mange av dagens bruder velger også noe dristigere varianter, forutsatt at det passer stilen .

EuroFlorist medlemsbutikker er plassert over hele landet. Du kan alltid gå til en av våre profesjonelle blomsterbutikker og designere for råd før bryllupet. Her finner du en liste over alle våre blomsterbutikker

Written By
More from Euroflorist

Fargerikt påskepyssel

Å pyssle til påsken er virkelig moro. Vi er mange som elsker å pynte...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *