Kondolanseblomster med det rette uttrykket

En eller annen gang i livet mister vi eller noen vi er glad i noen vi bryr oss så mye om. Vi sørger, og vi leter etter de rette ordene samtidig som vi føler at ord blir fattige.
Vi feirer starten på et liv med blomster, sier farvel med blomster og sender kondolanse med blomster. For å gjøre det litt enklere har vi her samlet en liten guide til blomster til kondolanse:

1. Velg en bukett med det rette uttrykket. Duse hvite farger passer fint. En rolig farge som ustråler fred, hvile og omtanke når noen har gått bort. Du kan også gå for mer pastellfarger om du ønsker det. Eksempler på gode valg er:
BOU14_67M_a
BOU13_92M_a

BOU11_10M_a

2.
Kondolanseblomster bør alltid ha noen fine ord med seg. Her kan det gjerne være enkelt, kort og omtenksomt. Tips på korttekst til kondolanse finner du på våre hjemmesider.
kondohilsen

3. Skal du sende blomster som en kondolansehilsen fordi du er for langt borte til å levere selv, så kan du såklart bestille leveringen enten hjem eller til kirken. Bestiller du til kirken anbefaler vi en annen hilsen på kortet enn en kondolansehilsen. En siste hilsen til avdøde passer bedre om blomstene skal leveres til begravelsen.

 

Vi håper tipsene kommer godt med om de noen gang skulle behøves. Flere råd finner du på våre hjemmesider, og du kan også kontakte våre blomsterbutikker om du trenger tips og råd.

 

 

Written By
More from Euroflorist

Det vanskelige valget: firmajulegaver!

På de fleste arbeidsplasser feirer man året som har gått på forskjellige måter....
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *