Jan Tomas svarer

1cIntervju Jan Thomas

Hva er din relasjon til blomster?

– Jeg er vokst opp med blomster rundt meg – min mamma kjøpte alltid friske blomster på fredagen. Det er nok noe som har preget min måte å forholde meg til blomster på, for meg er blomster en selvfølgelig del av ett trivelig hjem. Når jeg er ute og arbeider sørger jeg alltid for att det er blomster rundt meg og mine ansatte, blomster tilfører så mye: atmosfære, farger, form og inspirasjon

Hvordan tenkte du når du tok frem de ulike bukettene til Jan Thomas collection by EuroFlorist?

– Det var viktig for meg å bruke blomster i en naturlig og behagelig fargeskala. Mine buketter speiler spesielle minner for meg, og naturligvis ville jeg etterligne de bilder jeg hadde i minnet på beste mulige måte. Nå i ettertid kan jeg si at vi virkelig lykkes med dette, hvilket kjennes veldig bra

Hva er dine forhåpninger med Jan Thomas collection by EuroFlorist?

– Jeg håper at bukettene skal få ferdes rundt i verden, og skape nye minner for såvel avsenderen som mottageren. Det er mine minner som har vært grunnlaget for kolleksjonen, men nå vil jeg at minnene skal ekspandere og spre glede hos nye personer. Blomster er en sterk, talende og personlig måte å formidle følelser på – jeg håper virkelig at flere og flere mennesker våger å benytte seg av blomster i hverdagen.

Og så håper jeg også at kolleksjonen skal oppfattes som sterk og genuin, for det er den virkelig. Bak hver bukett ligger det utrolig mye jobb, ideer, tanker og latter – det håper jeg at vi har lykkes å formidle

Har du hatt bruk av ditt yrke som makeup artist når du skapte kolleksjonen?

– Ja, absolut. Farge og form er min hverdag og jeg brenner for å skape noe unikt- uansett hva jeg arbeider med så viser det seg på en eller annen måte. I denne kolleksjonen vil jeg at blomstene skal være egne kunstverk, du kan dekorere ditt hjem med blomster fra Jan Thomas collection by EuroFlorist og kjenne at du har allting som du behøver for å gjøre ditt hjem komplett. Blomster er kunstverk – når du sender blomster til noen gir du bort ett personlig kunstverk.

Har du noen favorittbukett i kolleksjonen?

– Alle buketter ligger meg naturligvis varmt om hjertet, men Spring Rain og Pride er nok to av mine favoritter – her kjenner jeg virkelig at vi har lykkes fange det spesielle øyeblikket på en veldig vakker måte. 10a6a

Tags from the story
, ,
Written By
More from Anette

Jakten på kjærligheten

Nå er Jakten på kjærligheten i full gang på TV2 og EuroFlorist...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *