Jakten på den perfekte bursdagsgave

13820371_m

Den evige jakten på den perfekte bursdagsgave, eller hva? Enten det er til kjæresten, mamma, bror, søster, besteforeldre eller venner så tar den standige letingen etter den perfekte bursdagsgaven aldri slutt virker det som.
Jeg er også en av de som alltid leter, hvert eneste år – det slår aldri feil. For hva er den perfekte bursdagsgave? Hva gjør andre lykkelig? For det er jo det vi vil på bursdagen, gjøre bursdagsbarnet lykkelig. Så en dag i jobbsammenheng kom jeg over en artikkel om en stor internasjonal undersøkelse som var blitt gjort. Den handlet om hva som gjør oss mennesker glade, uten at vi egentlig er helt klar over det. For kanskje det ikke er den gullbelagte klokken som gjør oss så glade som vi vil?

Man kan jo tro at billig internett, lengre ferie og salg er det som gjør oss lykkelige, og som absolutt vil være den perfekte bursdagsgave til oss selv. Jeg ville iallefall blitt meget glad for alt dette, men skal man tro undersøkelser så er det ikke det som gjør lykken komplett.

Her er listen over det som gjør oss lykkelige:

– Å ha venner
– En hobby, liten som stor
– Musikk
– Dyr
– Blomster
– Gi til andre
– Uventede hilsener
– Komplimenter i hverdagen
– God søvn
– Opplevelser
– Naturen

For noen er denne listen selvklar, for når man ser på den så tenker man jo bare på positive ting, men undersøkelsen viser også at vi ikke er helt klar over hva som gjør oss så lykkelige som vi ønsker å være. Skal man gå all in så kan man jo bo på landet, ha dyr og familie som man gir komplimenter heler dagen, kjøpe en tempurmadrass og høre på musikk hele dagen mens man deler ut gavet til folk rundt oss.
Det er nok ikke helt realistisk å gjøre alt på en gang, men litt her og litt der holder lykken vedlike. Det jeg blir mest glad over er at noe som jeg har så nært i hverdagen min gjør mennesker så glade. Nemlig blomster, og dette med å gi til andre, sende komplimenter og uventede hilsener. Det er jo akkurat det blomster handler om, enten man plukker dem i hagen og gir bort eller skal bestille blomster. Den lille korttekst man legger ved med noen personlige ord kan sende dagen til nye høyder for de man gir til. Så mitt råd om du er på jakt etter den perfekte bursdagsgave, er å sende blomster eller gi bort en bukett selv, sammen med noen fine ord. Dette skal gjøre bursdagsbarnet lykkelig – og deg selv også når du gir bort en fin gave.

Håper ideboksen din har fått litt påfyll til neste gavejakt – det har iallefall min!

Written By
More from Euroflorist

Skrivesperre til julehilsenen?

Siden vi på Euroflorist møter våre kunder på nettet, kan vi også se...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *