Hurra for deg som fyller ditt år

AR_Euro_flo100701-19_r2rR

Ja deg vil vi gratulere!

Noen sa en gang at vi kan deles i to grupper. Bursdagselskere og de som helst vil gjemme den bort. Som epler og appelsiner, vi har alle forskjellige preferanser. Men vi kommer likevel ikke unna den ene dagen i året hvor vi skal feires! Vi på Euroflorist elsker nesten bursdagsblomster mer enn juleblomster…..

10239089_s

Gratulasjoner til bursdag finnes det mange varianter av. Også om du er langt borte – men ingenting slår en herlig, duftende bursdagsbukett levert på døren, kanskje også men en liten sjokoladebit og et herlig kort med en personlig hilsen.
Med de tankene gikk vi inn med klampen i bånn når vi skulle skape vår nye bursdagskolleksjon. Hele produktteamet la sjelen i det – her skulle det finnes noe for alle! Og slik ble det. Når vi nå presenterer bursdagskolleksjonen så vet vi at det finnes noe for bestefar, mamma, kollegaen, venninnen. En vill bukett til den sprø personligheten, en fargerik bukett til den fargerike personligheten eller en dus bukett til den sjenerte.

Så du kan være sikker på at uansett om du er langt borte, kan du alltid sende den perfekte gaven ved å sende blomster til bursdagsgave.

Written By
More from Euroflorist

17. mai – hva skjer da?

Det store 200 års jubileumet nærmer seg og alt tyder på at...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *