Gresskarsuppe til Halloween

Til de perfekte Halloweenblomstene hører selvfølgelig en herlig suppe:

 

Gresskarsuppe

Ingredienser (4 porsjoner)

1 gul løk
2 hvitløksfedd
2 store poteter
750 gram gresskar
1 ½ – 2 l grønnsaksbuljong
Smør eller nøytral olje
Ferskrevet ingefær
Juicen fra ½ appelsin
Salt & pepper
4 ss rømme
2 ss sweet chili saus
Frisk koriander eller persille

Dette gjør du:

• Skrell og hakk løk og hvitløk. Skrell gresskar og poteter og
skjær i terninger.
• Fres løk, poteter og gresskar i en stor gryte med smør eller olje
uten at ingrediensene får farge. Hell i halvparten av grønnsaksbuljongen
og la putre under lokk til gresskar og poteter er myke, cirka 15 minutter.

• Kjør suppen i en blender. Ha i mer grønnsaksbuljong etter
behov til suppen er herlig kremet. Tilsett ferskrevet ingefær
og appelsinjuice. Smak til med salt og pepper.

• La suppen koke opp. Serveres rykende varm med litt
rømme som dekoreres med sweet chili saus og toppes med
frisk koriander eller persille.

Nyt!

Written By
More from Kim

Sende blomster – bare fordi

Behøver man egentlig en spesiell anledning for å sende en herlig blanding...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *