Gresskarsuppe til Halloween

Til de perfekte Halloweenblomstene hører selvfølgelig en herlig suppe:

 

Gresskarsuppe

Ingredienser (4 porsjoner)

1 gul løk
2 hvitløksfedd
2 store poteter
750 gram gresskar
1 ½ – 2 l grønnsaksbuljong
Smør eller nøytral olje
Ferskrevet ingefær
Juicen fra ½ appelsin
Salt & pepper
4 ss rømme
2 ss sweet chili saus
Frisk koriander eller persille

Dette gjør du:

• Skrell og hakk løk og hvitløk. Skrell gresskar og poteter og
skjær i terninger.
• Fres løk, poteter og gresskar i en stor gryte med smør eller olje
uten at ingrediensene får farge. Hell i halvparten av grønnsaksbuljongen
og la putre under lokk til gresskar og poteter er myke, cirka 15 minutter.

• Kjør suppen i en blender. Ha i mer grønnsaksbuljong etter
behov til suppen er herlig kremet. Tilsett ferskrevet ingefær
og appelsinjuice. Smak til med salt og pepper.

• La suppen koke opp. Serveres rykende varm med litt
rømme som dekoreres med sweet chili saus og toppes med
frisk koriander eller persille.

Nyt!

Written By
More from Kim

…du er det vakreste som fins…

  Straks er det Valentine’s Day… Vi forbereder kjærlighetsfesten ved å vise...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *