Gratulasjoner til det lykkelige brudeparet

Inspirational380x210_110

Et bryllup er en unik og svært emosjonell hendelse. Noen ganger er det ikke mulig å delta på seremonien og behage invitasjonen og i dette tilfellet er en blomsterlevering, et kort eller begge deler en veldig høflig måte å sende lykkeønskninger på. Du søker kanskje også etter inspirasjon når du skriver din hilsen? Her er noen forslag på tekst til kortet

Inspirational380x210_120

• Vi kan dessverre ikke være med dere å feire denne store lykkens dag, men alle våre tanker er med dere. Vi sender alle våre beste ønsker! Gratulerer og ha det helt fantastisk gøy! 

• Alle våre beste ønsker og gratulasjoner på denne fantastiske dagen. Vi håper feiringen blir like strålende som dere og at solen lyser opp denne vakre dagen!
 
• Wow, den store dagen har kommet! Gratulerer og alle våre beste ønsker for dagen og fremtiden. Deres lykke er flott å se, og vi er stolte over å ha dere som våre venner.

• Congrats! Vi ønsker dere et fantastisk liv som ektepar! De beste ønsker, hilsener og gledesrop sender vi deres vei. 

• Uansett om det regner! Selv om solen ikke kunne delta, så har du den i ditt hjerte. All lykke og gratulasjoner til det vakre ekteparet.

• Tusen takk for invitasjonen, vi er veldig lei oss for at vi ikke kunne delta. Vi sender dere våre beste ønsker for lykke og håper denne vakre dagen med dine kjære blir akkurat som dere har ønsket. Gratulerer med bryllupet! 

• Vi er så stolte av å nærvære ved erklæringen av deres evige kjærlighet. Gratulerer til det fantastiske brudeparet!

Inspirational380x210_111

Avhengig av hvor godt du kjenner bruden og brudgommen, kan du gi en mer personlig side i kortteksten, for eksempel legge noen anekdoter eller bruke en mer kjent språk dere imellom.
For å glede bruden og brudgommen uansett om du kan feire dagen sammen med dem eller ikke, kan du sende blomster som den perfekte gaven! Se samlingen av blomster til nygifte og velg din egen favoritt til det lykkelige ektepar.

Written By
More from Euroflorist

Roser, roser, roser

Til Valentinsdag er det roser som gjelder. Ikke så rart kanskje, siden røde roser...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *