God bedring!

god bedring blogg

Nå setter høsten igang med en flying start. For de som skal tilbake på jobb pleier arbeidsrutinene å falle på plass etter noen dager, som om ferien aldri har vært. Skolestarten er her og skoleklokka ringer inn som om den aldri har stoppet – men vi kommer tilbake, med mer kraft og energi enn det vi hadde før ferien startet.

Og selv om sommeren har vært nådig mot oss så langt, så vet vi at høsten kommer krypende. Det kan være fint i seg selv, for alle oss som elsker å krype under teppet med en god kopp varm sjokolade og ei god bok.
Vi flytter innendørs og ser ut på de vakre bladene som fargelegger bakken – høsten er her og den er bittersweet, vakker og koselig på sin måte, men dagene er kalde og nettene begynner å bli lengre. For mange innebærer skolestart, første ukene i barnehagen eller kuldesjokket man får etter sommeren er over – at man blir syk.

En flott måte å muntre opp en syk person er å sende en «god bedring» bukett. Faktum er at blomster gjør at vi føler oss mye bedre generelt. Og en varm tanke fra en venn er selvfølgelig også veldig spennende.

Det er enkelt å ønske god bedring med blomster – enkelt og greit fordi det er bevist at blomster gjør oss gladere.

Written By
More from Euroflorist

Adjø mars, velkommen april

Med bare 3 marsdager igjen, marsjerer vi rett inn i april, og i skrivende stund...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *