Get well soon

I disse tider går vi over fra en vakker og fargerik høst til en litt kaldere, men minst like vakker vinter (ihvertfall om det snør snart). Julen nærmer seg med stormskritt og man merker på folk at humøret stiger og smilet sitter lettere selv om julestresset kommer krypende litt nærmere for hver dag som går.

Julen er den beste tiden på året og de aller fleste av oss gleder oss som små barn. Selv om jul også betyr tidsklemme, glemte gaver, familiemedlemmer man helst vil se enda mindre av(hehe) osv, så betyr julen fest, god mat, glede og familie man helst vil se mer avJ

Som om ikke det er nok så kommer influensaen midt oppi denne salige blandingen av juleglede og julestress samtidig som vi går en mørkere tid i vente. Man mister lissom energi og orker mindre, mange av oss føler oss rett og slett som været, litt grå innvendig.

En flott måte å motvirke og muntre opp noen som ikke føler seg på topp er å sende en «Get Well» bukett. Blomstene har en generell positiv effekt på folks helse. Og tanken på at noen faktisk tenker på deg og bryr seg om du har det bra kan ha en reell oppløftende effekt.

Når du sender blomster for å si «Get well soon» er ett forslag å sende blomster du vet mottakeren elsker for å få best mulig effekt. Da blir mottaker ekstra glad og begynner å tenke (hvordan visste du at jeg elsker …?) Men hvis du egentlig er litt usikker på hva slags blomsterbukett han eller hun vil ha anbefaler vi en fargerik «Dekoratørens valg». En bukett fullstappet med farger er som medisin for sjelen.M

Written By
More from Kim

Nydelige nelliker

    Nelliker blir ofte stemplet som gammeldags eller som en begravelsesblomst....
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *