Friske blomster lyser opp vintermørket!

Friske blomster lyser opp vintermørket!

Nå som vinteren nærmer seg og det blir mørkere ute, må vi finne ting som gir oss litt ekstra energi. Visste du at blomstene kan ha en stor effekt på helsen? Ved å starte dagen med å se en blomst, kan du faktisk øke din energi og ditt emosjonelle velvære hele dagen. Fantastisk!

I en studie ved Harvard University lot de kvinner lukte av enten friske blomster eller duftende stearinlys. De som fikk lukte på blomstene viste seg å være mindre engstelige, mindre deprimert og mer entusiastiske i sitt arbeid.

Å sende blomster til sine kjære og kjære med ulike budskap er en flott gest. Å gratulere noen for å jobbe hardt, eller sende en blomsterbukett for å vise sympati blir vanligvis mottatt med enorm glede. Blomster på arbeidsplassen, i resepsjonsområdet eller på skrivebordet skaper en avslappende atmosfære. En bukett med blomster kan dermed gjøre mye mer enn bare å lukte godt og se pen ut.

Nedenfor har vi listet opp hva de forskjellige blomster kan gjøre for helsen din:

Orkidè – Denne blomsten er ikke bare utrolig vakker! Den reduserer også innholdet av zylen i luften, et stoff som ofte finnes i dataskjermer.

Sverd bregne – En vekst som man ofte kunne finne i folks hjem under 70 og 80-tallet er nå trendy igjen. En vekst som reduserer nivået av formaldehyd i luften, et stoff som kan forårsake kreft.

Roser – En blomst med helbredende egenskaper som har vært brukt i feltet alternativ medisin for sin evne til å lette fordøyelsesprosessen og fremme helbredelse av leveren.

Ønsker du å lyse opp mørket for noen du er glad i anbefaler vi at du klikker deg inn på www.euroflorist.nowabisa

Written By
More from Kim

Happy Valentine’s Day!

                Vi ønsker deg en...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *