EuroFlorists konsernsjef: «Inspirerende å møte florister»

lars-pa-turneNylig la EuroFlorists konsernsjef Lars Höglund ut på turné for å treffe noen av våre florister. Det er ikke første gangen han gjør det, og denne gangen gikk turen til Tyskland og Frankrike.

– EuroFlorist har jo en veldig kompleks virksomhet. Vi er etablert i 12 land med 30 nettbutikker. Selv om alle ligger i Europa, er det helt forskjellige land, forskjellige tradisjoner, kulturer og forskjellige måter å se på blomster og gaver, konstaterer Lars.

– Floristene er ryggraden i hele EuroFlorists virksomhet. Derfor er det viktig for oss hele tiden å ha en nær kontakt med floristene i vårt nettverk. 

– Jeg vil ut å treffe florister så ofte jeg kan, forteller Lars. Det er mye lettere å forstå hverandre når man treffes på ordentlig. Mitt mål er å finne ut hvordan vi best kan hjelpe floristene og sammen bli enda bedre. Og det pleier ikke være vanskelig. Floristene er fantastisk dyktige på å gi feed back, både bra og dårlig. Så det er viktig å være der ute og lytte, og dessuten kunne gjøre forbedringer med en gang, fortsetter han.

Blomster er et ganske spesielt «produkt», som for de aller fleste bare gir positive følelser. Det er faktisk ganske vanskelig å komme på noe annet produkt som har samme effekt.

– Til tross for at jeg i løpet av min karriere har jobbet med over 10 ulike produktkategorier er blomster noe ekstra spesielt, sier Lars. Alle blir glade av blomster. Og floristene er virkelig imponerende. Det slår meg alltid hvor profesjonelle og engasjerte de er. Dessuten er de alltid glade og det virker som de har den morsomste jobben som finnes, avslutter han.

Written By
More from Kim

Påskeliljer eller Narcissus?

Da var det blitt mars, og kampen mellom vinter og vår er...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *