En blomstrende arbeidsplass

officeflowerblog
Et godt arbeidsmiljø er en av de viktigste faktorene for å skape et godt arbeidsmiljø og vi mener det er en forutsetning for en vellykket bedrift. Arbeidsmiljø handler selvfølgelig om godt lederskap, gode muligheter for ansatte til å utvikle seg og skape klare felles mål. Men det er også de små detaljene som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Arbeidsmiljøet etterlater ofte mye til å være ønsket, det er ofte vi starter med gode ideer og intensjoner, men det ender av og til med at vi vil ikke gjennomfører disse ideene og resultatet blir middelmådig. Det vi egentlig ønsker å oppnå er rom for arbeid i fred, møter og kreativitet . Gjennomtenkt planlegging av rom og innredning er et generelt grunnlag for dette. Farger, stoffer og de ​​fleste grønne planter og blomster er det som binder det hele sammen.

Fremfor alt har blomster og planter en positiv effekt på folk flest. Så ønsker du å gå for en trivelig arbeidsplass med rom for både arbeid i fred og kreativitet, bør du investere litt i å gjøre det grønnere. Videre er det vitenskapelig bevist at planter bidrar til et sunnere innemiljø, noe som er spesielt viktig for alle som tilbringer mesteparten av sin dag innendørs på et kontor.

Blomster oppfyller også andre funksjoner på arbeidsplassen. Det er selvfølgelig hyggelig at gjester blir møtt av en buketter i resepsjonen. Men blomster er også en fin måte å uttrykke sin takknemlighet til de ansatte på. Det er ofte vanskelig å komme på julegaver eller gaver til spesielle merkedager. Og det er ikke sjelden at den blir feil. En gave som en person setter pris på kan være helt feil for noen andre – men blomster er synonymt med takknemlighet og noe som de fleste mennesker elsker å få. Det er et flott verktøy for å skape motivasjon ved å synlig uttrykke takknemlighet for en godt utført jobb.

Enten du ønsker å dekorere kontoret med blomster eller grønne planter eller gi blomster til dine forretningsforbindelser og ansatte, kan vi på Euroflorist sammen med våre blomsterbutikker hjelpe deg.

Written By
More from Euroflorist

Hvorfor er julen rød?

Det er vanskelig å ikke elske røde blomster, men det er mange...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *