En annerledes vase til blomstene dine!

Blogg

 

Hvor ofte står man ikke og river etter vaser hjemme? Kanskje har du kjøpt blomster på veien hjem, eller hatt fest og fått vertinnebuketter. Eller så har du ganske enkelt vært så heldig at du har fått blomster på døren.

Og sjelden finner man den perfekte vasen, for det kunne uansett vært litt bedre. Vårt forslag er å tenke litt bredere. Det trenger kanskje ikke alltid være en tradisjonell vase av glass eller leire? Blomster kan faktisk gjøre seg enda bedre i en mer annerledes beholder. Det forhøyer ofte effekten om man kombinerer blomstene med noe mer overraskende og annerledes.

En trend som har vært lenge nå er det rustikke, litt med hjemmelaga, kreative shabby chic. Så tenk steget lengre, hva har du hjemme som du kan bruke istedenfor den tradisjonelle vasen? Kanskje du må skjære om blomstene og arrangere om litt, men det er jo bare gøy, ikke sant?

Her er noen forslag til hva du kan lete etter:
1. Et glass, det kan være et drikkeglass eller for eksempel et høyt og smalt champagneglass.
2. En karaffel
3. Godteriskål
4. Vannkanne
5. Syltetøyglass
6. Konserveringsglass
7. Gresskar
8. En gammel støvel
9. En bøtte av metall
10. En tom vinflaske

Gjenvinn, fikse og piff opp med farge eller andre små detaljer. Det gjør hele verden! Så synes du det er gøy å pysle litt på, er dette absolutt noe for deg!

Written By
More from Euroflorist

Fargerikt påskepyssel

Å pyssle til påsken er virkelig moro. Vi er mange som elsker å pynte...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *