Det vanskelige valget: firmajulegaver!

julegave til ansatte

På de fleste arbeidsplasser feirer man året som har gått på forskjellige måter. Vi går på julebord, har julefrokost sammen eller går på after work med sitt team. Det er også en tradisjon at man gir de ansatte en form for julegave. Dette er en måte å avslutte et forhåpentligvis vellykket år sammen og omgås på en litt mer avslappet måte. Samt for bedriften å vise sin takknemlighet for godt utført arbeid i året som har gått.
Det er også vanlig at enkelte firma gir julegaver til kunder og samarbeidspartnere.

Julegaver til ansatte har en tendens til å være en skikkelig hodepine. Man skal ikke gi for mye og ikke for lite. og gaven skal passe alle. Det er ikke alltid like lett!
Men det er selvfølgelig en enkel løsning, synes vi på Euroflorist. Juleblomster er verdsatt av alle, bringer glede og er et tegn på takknemlighet og et ønske om god jul og et godt nyttår. Du kan også legge til det lille ekstra til gaven. Hva med deilig julekonfekt, lys, vaser? Du kan også velge en Unicef bukett hvor man ikke bare sender blomster, men også 5 skolebøker til barn i mottakerens navn.

Vi leverer direkte til kontoret eller hjemmet til mottakeren i hele julen. Så trenger du et tips på en sikker vinner når du skal sende julegave finner du det her. Send blomster for en garantert hit til julen. Så… da er det vel ikke så mye annet som gjenstår enn å ønske en riktig gledelig jul!

Written By
More from Euroflorist

Jakten på den perfekte bursdagsgave

Den evige jakten på den perfekte bursdagsgave, eller hva? Enten det er...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *