Den vanskelige ordet: Unnskyld

M

Unnskyld er et av de mest vanskelige ord vi kan si. Kanskje fordi det ofte føles som om du innrømmer at du tar feil. Men øvelse gjør alltid mester, og ved å si at man beklager, innser man snart at det handler ikke om hvem som har rett eller galt. Alle som er trygge på seg selv vet at den beste måten å bygge broer og utdype et forhold faktisk er ved å krangle – og bli venner igjen.. og da er alltid «unnskyld» den beste innledningen. Ene gangen er det du som tar første steget, en annen gang kan det være noen andre som sier at de beklager først. Resten pleier å gå som det skal – du får oftest et unnskyld tilbake.

Vi kom over en liten uvitenskapelig undersøkelse som viser de ti vanligste måtene å si unnskyld på. Listen er i hovedsak om hva menn vanligvis pleier å gjøre for å si unnskyld.

1.Blomster
2.Lage et romantisk måltid
3.Vaske huset
4.Gi en gave
5.Gi bort et smykke
6.Sende en spilleliste med sanger som uttrykker følelser
7.Be om tilgivelse gjennom radio eller annet offentlig medium
8.Be om tilgivelse gjennom sosiale medier
9.Bli med å se en film som ikke er i hans smak

Man kan synes at det er en noe merkelig liste når man kommer ned på den nedre delen av listen. Men for oss på Euroflorist sier det seg selv at blomster for å si unnskyld topper listen. Vi vet av erfaring at mange mennesker som har problemer med å uttrykke seg i situasjonen, istedet velge å forsterke sitt budskap med blomster. Og vi vet også at det fungerer. Men hvis du ønsker å sende blomster for å be om tilgivelse må det faktisk først og fremst komme rett fra hjertet.

Written By
More from Euroflorist

Et kyss under mistelteinen!

Mistelteinen er en spennende og mystisk plante. Det er faktisk en snylteplante som bare...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *