Den internasjonale dag for glede!

Inspirational380x210_63

Bare det fantastiske navnet sender gledesstråler gjennom kroppen, ikke sant? Bhutan fremmet et forslag om en egen glededag, og i 2012 ble den fastsatt av FNs generalforsamling til 20 mars. I konklusjonen heter det: «Streben etter glede er et fundamentalt menneskelig mål».

Vi har alle mange mål gjennom hele livet. Fra større ting som å få drømmeutdannelsen, jobben, gifte seg, skaffe familie eller reise jorden rundt. Til mindre ting som å oppleve nordlys, skaffe husdyr, begynne å trene, starte blomsterbutikk eller kanskje sitte ved en vulkan på Island. Ingen mål er for store og ingen for små, og iløpet av livet vrimler det av personlige mål. Men målet om å oppnå generell glede, slår liksom en liten ring rundt alle andre mål. Om man lukker øynene en kort stund og glemmer alle mål man har akkurat nå, og bare tenker på glede. Hva hadde gjort deg glad? Kanskje det ikke er alle små og store gleder slått sammen, men noe du ikke hadde tenkt på fra før av.

Inspirational380x210_24

Det å gjøre andre glad bringer større glede enn mye annet, og det lagrer seg i minneboken når noen man er glad i gjør det lille ekstra for å glede akkurat deg, enten det er blomster på glededagen eller som en bursdagsgave. Det å glede går aldri ut på dato, Og det varmer spesielt godt når du gleder noen andre. Så skal du glede for gledens skyld er 20. mars den perfekte dagen, samtidig som du også imponerer med din internasjonale kunnskap. Hos oss kan du glede på den internasjonale glededagen med blomster, sjokolade, bamser og en vakker hilsen.

Så da pakker vi varsomt inn ordene «Streben etter glede er et fundamentalt menneskelig mål». Putter de i lommen og husker det, alle dager i året.

Skal du feire den internasjonale glededagen i år?

Her kommer noen tips som gleder:

– Dra på piknik.
– Dra op dressintur.
– Skrive ned alt du er takknemlig for.
– Et selvlaget dikt.
– Ferie.
– Lage et fotoalbum med minner.
Bestille blomster til deg selv eller andre.
– Gjøre noe du har utsatt lenge.
– Danse i regnet (Det heter klisjeer av en grunn) Prøv!

Written By
More from Euroflorist

Påsketid!

Påsken venter rundt hjørnet, en fin tid til å samles med familie og venner....
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *