Delt glede er dobbel glede

12726392_s

Jeg elsker markeringsdager. Hva er det å ikke elske? Mamma får morsdag, far får farsdag og kjæresten får valentinsdag. Det blir liksom så mye enklere å huske på å takke de man har nærmest når man har en egen dag i året som påminner deg om å gjøre det. Det er fint!

Men kjærligheten har så mange andre dager også, faktisk 365 hele dager i året, og noen ganger kan det gjøre godt for både deg og andre å få en overraskelse på en heeelt vanlig dag. Det blir på en måte uforglemmelig. Kanskje du ikke husker sokkene som lå under juletreet hvert år, men en blomsterbukett med få utvalgte ord fra noen som er glad i deg – når du minst aner det… vel, det er ikke noe man glemmer med det første!

Skal du bestille blomster, så sørger jo faglærte florister i Norge for at blomstene er av beste kvalitet, men om vi stopper opp litt og suger på «korttekst – karamellen» istedenfor….. for de ordene vi velger å uttrykke oss med betyr så mye!
Egentlig hadde jeg ikke tenkt så mye på det selv, før en eldre herre sa at han hadde sendt et kort til sin kone på deres 50 års bryllupsdag, med følgende tekst:
«Det er bedre med grøt sammen, enn biff alene. Takk for mange fine år»

Ifølge ham har denne lille gesten sikret han 10 nye år i et lykkelig ekteskap.
Hyggelig! Og verdt å notere, for meg iallefall. Ikke bare fordi det er så fint, men også fordi det er så enkelt!

Så til alle håpløse romantikere, du trenger ikke å vente til valentinsdag. Og man trenger heller ikke vente helt til morsdag 2015 for å gi mamma en kyss på kinnet eller en lapp på kjøleskapet. Året har jo så mange andre dager som du kan gjøre til din egen tradisjon!

Delt glede er dobbel glede.

Written By
More from Euroflorist

Hvorfor er julen rød?

Det er vanskelig å ikke elske røde blomster, men det er mange...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *