Blomster til kondolanse

kondoleans

Blomster som kondolanse
En av de mest vanlige anledningene til å sende blomster er når man vil vise sin deltakelse.
Det å sende sine kondolanser, å kondolere gjør akkurat det – når man vil fremføre sin deltakelse i sorgen til de nærmeste når noen kjær har gått bort.
Det var lenge en stor tradisjon å sende et kort hvor man beklager sorgen, men nå er det blitt mer og mer vanlig å sende blomster, for blomster sier som vi vet – mer enn 1000 ord.

Kondolanse i duse farger
Når det gjelder begravelsesblomster har det blitt mer og mer vanlig med mer fargerike blomster. Vi vil gjerne feire livet til en vi er glad i, og dette gjør vi i alle farger og former. Fargesprakende og livlige begravelseskranser og dekorasjoner har gjort sitt inntog inn i moderne tider. Kanskje er dette fordi vi vil omgi oss med vakre og glade farger i sorgens stund, eller fordi vi velger avdødes favorittfarger, eller farger som gjenspeiler personligehet og livet.

Men når det gjelder blomster for kondolanse, så er vårt valg av blomster veldig tradisjonelt. Det skal være vakkert med duse farger som hvitt og beige. Blomster som gir et fredelig men taktfullt uttrykk for medfølelse i sorgen.

Vi sender kondolanseblomster til hele verden
Vår kategori kondolanse er en av våre mest besøkte sider på www.euroflorist.no, noe som viser at når sorgen slår til så er det mange som leter etter rett måte å uttrykke den på. Det kan også føles ekstra vanskelig om man er langt borte og ikke har mulighet til å være der for de som sørger. Men med oss kan du sende kondolanseblomster til Harstad, en deltakende blomsterlevering til Kristiansand eller uttrykke det du føler via blomster – til nesten hele verden.

Written By
More from Euroflorist

Hvem kommer med påskeegg?

Tradisjonene rundt påskeegg oppsto under middelalderen, men til og med lenger tilbake i antikken...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *