Blomster og dagdrømmeri og gullkant på hverdagen

Blomster løfter alltid hverdagen. Dagdrømmeri om reiser til hvite strender og spennende steder kan være deilig. Men hverdagen er vel mest sannsynlig her og nå. Så hvorfor ikke løfte hverdagen litt. I det nye høstsortimentet er Brente mandler, buketten du ser på bildet, en av mine absolutte favoritter. Sendte dem til min kjære her om dagen. Hun blir så glad for å få blomster i overraskelse  – og de lyser opp stua fortsatt.

I mailboxen til kundeservice kom følgende kommentar i forrige uke: «Bestilte blomster på nettet som ble levert i dag, og hun ble såå glad, fineste blomstene hun hadde fått noen gang, takk»
Vi blir alltid glade for slike tilbakemeldinger og for at våre blomster, buketter og dekorasjoner er med på å skape gylne øyeblikk. Både for den som gir og som får blomster.

Nå når høsten er her, kan det  likevel være deilig å drømme seg bort. Ta en kikk på denne lille filmsnutten med en av de fineste melodiene til Vamp: «Men går eg øve engene.» Nyt!
Og ta en kikk innom EuroFlorist – nå ligger det enda flere buketter og planter framme. Slå et slag for gylne øyeblikk i hverdagen – og send en blomst 🙂

Written By
More from Kim

Buketten mammaer elsker

Tror du ikke din mamma også ville elske denne buketten? Vi leverer...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *