Blomster får kvinner til å smile

blommors

Nå har vi det svart på hvitt! En ny studie viser at den beste måten å få en kvinne til å smile på er å gi henne blomster. Studien er engelsk, men sannsynligvis er engelske og norske kvinner ikke så forskjellige.

Spontane uttrykk for kjærlighet fungerer alltid god – og denne studien viser at en uventet blomsterhilsen er den beste måten å gjøre noen glad på. Det er mange som legger vekt på blomster, glede og kjærlighet.

Så ikke vent til Valentinsdagen med å sende blomster til din kjære, eller Morsdag med å vise mamma hvor mye du setter pris på henne. Gi ikke bare blomster til bursdag eller jul. Velg i stedet å sende blomster på en dag det kommer som en total overraskelse for mottakeren. En spontan blomsterbukett vil definitivt gjøre slik at mottakeren føler seg spesiell og verdsatt.

Her er de 10 beste måtene å få en kvinne til å smile:

1. Gi henne blomster
2. Gi henne et kompliment
3. Lag mat til henne
4. Fri
5. Fortell henne at hun er vakker
6. Kyss henne uten grunn
7. Sett undertøyet i skittentøyskurven
8. Overrask henne med en tur
9. Serverer frokost på sengen
10. Ta henne med på shopping

Har du lyst til å bestille blomster og få et stort smil tilbake? Våre blomsterbutikker håndbinder buketten og leverer på døren. Vi sender blomster til Oslo, så vel som til små byer over hele Norge. Hvem vil du få til å smile?

Written By
More from Euroflorist

Det vanskelige valget: firmajulegaver!

På de fleste arbeidsplasser feirer man året som har gått på forskjellige måter....
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *