Begravelsesblomster – et vakkert siste farvel

WR13_005M_a
Når noen vi holder kjært har gått bort, og en sky av sorg og savn er over oss, er ikke dagene alltid så enkle.
Minner strømmer til og vi tenker tilbake, og vi innser at verden ikke stopper opp – samme hvor mye vi enn ønsker det.

Et verdig farvel kan bety så mye forskjellig for oss alle, men en fellesnevner er at familie og venner samler seg for å dele sorgen og minnene.
Det innebærer også en del forberedelser og en masse praktiske ting man må fikse… som også ofte er det siste man vil tenke på når man sørger noen man er glad i.
Men… det kan være slik at når man vel kommer i gang med forberedelser til begravelsen så kan det også føles godt for sjelen. Man holder seg gående, og setter sammen en helt egen dag til avdøde, for et vakkert og verdig farvel.

Vi skriver taler, ordner en lett middag og samles rundt gode ord om avdøde. Kort sagt deler vi minner, glede og sorg.
Når man er kommet dit at man skal planlegge blomster til begravelse så kan man enten velge å gå til en lokal blomsterbutikk, eller bestille på nett, om man i ro og mak vil bla seg gjennom alle alternativer, som passer perfekt til den siste avskjed.

Uansett hva du velger, og uansett om du er en gammel kollega, den som fikser til begravelsen, eller nær familie så kan du alltid sende begravelsesblomster. Bårebukett, begravelseskrans, og dekorasjoner finner du alltid i den stilen du vil ha.
Uansett hvilke minner du sitter igjen med og uansett hvor sikker du er på hvordan du skal få frem akkurat det du føler, så vet vi at det ikke er så lett som man først har sett for seg. Noen ganger trenger man både inspirasjon til tekst til begravelse og direkte hjelp for å si det man skal. Man vil liksom at det skal bli perfekt, og at de siste ord skal uttrykke akkurat det vi vil.

Det viktigste er å vite at uansett hvordan ord og utforminger blir, så er det som kommer fra hjertet – helt perfekt!

«Sammen i livet – sammen i evigheten»

Written By
More from Euroflorist

Tid for julegaver

For svært mange er julen synonym med julegaver. Ønskelister blir satt av barna allerede tidlig på...
Read More

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *